Az alkotocsoport.hu kreatív művészek, kommunikációs szakemberek és mérnökök csoportja. Az adott célnak megfelelően rendeződünk alakzatba és hozzuk ki a legtöbbet a projektből.

Arculattervezés

Az arculat az a ruha, amibe a terméked, vállalkozásod, projekted vagy kezdeményezésed öltözteted mielőtt azt a nyilvánosság elé tárod. A jó arculat helyetted is kommunikál és azt az üzenetet közli, ami számodra a legfontosabb.

Webes felületek tervezése és fejlesztése

A különböző kütyük már ott vannak mindenki kezében. Jól megtervezett webes felületekkel el tudod érni a célcsoportod és érvényesülni tudsz a piacon.

Social Media

Megtervezzük és kialakítjuk a teljes online jelenléted. Közösséget építünk, hirdetünk, vlogolunk. Ösztönösen mozgunk a digitális térben, legyen szó bármilyen platformról.

Alkalmazás fejlesztés

.NET és Java alapú vállalatirányítási, tartalomkezelő, logisztikai és pénzügy számviteli rendszerek fejlesztésével és egyedi webshopok készítésével az InfoCompass csoportunk foglalkozik.

Videógráfia

Filmes dramaturgiával és történetmeséléssel tömörebb de a meghatározó pillanatokra fókuszáló, mozi-hatású filmeket hozunk létre.

Octogon Magazin

Zsinórpadlás

Kocsmát építeni egy luxusszállodában nem mindennapi lehetőség, amit dicséretes visszafogottsággal oldottak meg a Marionett esetében. Egy nagy ötletet vittek végig és el tudtak engedni minden mást. A minimál eszközökkel kialakított arculatért némi rosszindulattal okolhatnánk a szűkös kereteket, de koncentráljunk inkább arra az álomszerű lehetőségre, hogy a Mariott Hotel által kiírt CANVAS pályázat nyerteseként egy Duna-korzóra nyíló üzlethelyiséget lehetett belakni. Igaz, a pénz nem volt sok és nehezített a szálloda által megszabott nagyon rövid határidő is, nem lehetett hát bonyolítani a dolgokat. De ez végül is nem lett baj, sőt.

Oculus Rift
virtuális terek

Az általunk tervezett tereket akár Oculus Rifttel is megnézheted és körbejárhatod. Így mutattuk be #Marionett demónkat a Marriott amerikai zsűrijének Jeremy Dodsonnak és Rick Endersnek.

Forbes Magyarország

Sörös zsinórok a Duna-korzón

Külső vállalkozókra bízta egyik helyiségét a budapesti Marriott szálló, hegy kezdjenek vele valamit. És pénzt is adtak mellé. | "Mindenképp gyertek vissza augusztusban" - kiállt Rick Endres, a budapesti Marriott holland vezérigazgatója két amerikai lány után. A szálloda egyik oldalsó, földszinti üzlethelyisége előtt állunk az utcán, odabent vad átalakítási munkálatok folynak, a lányok oda kukkantottak be a közeli nyitást hirdető táblát látva...

Partnereink

Akkikel régóta
alkotunk együtt
  • Élesztőház
  • Marriott Budapest
  • Lightware

Jelentkezz az
Alkotócsoportba

Szabadúszó vagy és szivesen csatlakozol érdekes projektekhez? Akkor köztünk a helyed. Dobj egy emailt arról mivel foglalkozol és csatold be néhány előző munkád is. Válaszolni fogunk!