Az alkotocsoport.hu szabaduszó kreatív művészek és mérnökök csoportja.
Az adott célnak megfelelően rendeződünk alakzatba és hozzuk ki
a legtöbbet a projektből.

Arculattervezés

Az arculat az a ruha, amibe a terméked, vállalkozásod, projekted vagy kezdeményezésed öltözteted mielőtt azt a nyilvánosság elé tárod. A jó arculat helyetted is kommunikál és azt az üzenetet közli, ami számodra a legfontosabb.

Webes felületek tervezése és fejlesztése

A különböző kütyük már ott vannak mindenki kezében. Jól megtervezett webes felületekkel el tudod érni a célcsoportod és érvényesülni tudsz a piacon.

Alkalmazás fejlesztés

.NET és Java alapú vállalatirányítási, tartalomkezelő, logisztikai és pénzügy számviteli rendszerek fejlesztésével és egyedi webshopok készítésével az InfoCompass csoportunk foglalkozik.

Videógráfia

Filmes dramaturgiával és történetmeséléssel tömörebb de a meghatározó pillanatokra fókuszáló, mozi-hatású filmeket hozunk létre.

Octogon Magazin

Zsinórpadlás

Kocsmát építeni egy luxusszállodában nem mindennapi lehetőség, amit dicséretes visszafogottsággal oldottak meg a Marionett esetében. Egy nagy ötletet vittek végig és el tudtak engedni minden mást. A minimál eszközökkel kialakított arculatért némi rosszindulattal okolhatnánk a szűkös kereteket, de koncentráljunk inkább arra az álomszerű lehetőségre, hogy a Mariott Hotel által kiírt CANVAS pályázat nyerteseként egy Duna-korzóra nyíló üzlethelyiséget lehetett belakni. Igaz, a pénz nem volt sok és nehezített a szálloda által megszabott nagyon rövid határidő is, nem lehetett hát bonyolítani a dolgokat. De ez végül is nem lett baj, sőt.

Oculus Rift
virtuális terek

Az általunk tervezett tereket akár Oculus Rifttel is megnézheted és körbejárhatod. Így mutattuk be #Marionett demónkat a Marriott amerikai zsűrijének Jeremy Dodsonnak és Rick Endersnek.

Forbes Magyarország

Sörös zsinórok a Duna-korzón

Külső vállalkozókra bízta egyik helyiségét a budapesti Marriott szálló, hegy kezdjenek vele valamit. És pénzt is adtak mellé. | "Mindenképp gyertek vissza augusztusban" - kiállt Rick Endres, a budapesti Marriott holland vezérigazgatója két amerikai lány után. A szálloda egyik oldalsó, földszinti üzlethelyisége előtt állunk az utcán, odabent vad átalakítási munkálatok folynak, a lányok oda kukkantottak be a közeli nyitást hirdető táblát látva...

Partnereink

Akkikel régóta
alkotunk együtt
  • Élesztőház
  • Marriott Budapest
  • Lightware

Jelentkezz az
Alkotócsoportba

Szabadúszó vagy és szivesen csatlakozol érdekes projektekhez? Akkor köztünk a helyed. Dobj egy emailt arról mivel foglalkozol és csatold be néhány előző munkád is. Válaszolni fogunk!